Fitgo logo

Personlig trening

Lene Klippenberg

Mitt navn er Lene Klippenberg. Jeg er Personlig trener og vernepleier. Jeg har alltid assosiert trening med noe gøy. Uansett hva som har foregått i livet mitt ellers, har det å dra på treningssenter alltid vært fristedet mitt. Da jeg innså at mange assosierte trening med stress og negative følelser fant jeg fort ut at jeg ønsket å hjelpe andre med sin treningsreise.

Jeg er ikke opptatt av hvor mange økter i uken du skal trene, men kvaliteten på øktene du utfører, og at trening skal føre til noe positivt. Av meg får du en ærlig, støttende, motiverende og over gjennomsnittlig engasjert personlig trener/online coach

Mitt mål som din personlig trener/online coach er å sørge for langvarige resultater som gir deg mestringsfølelse, selvtillit, en forbedret livskvalitet og viktigst av alt ekte treningsglede! Jeg er her for å hjelpe deg, enten du er erfaren innen trening eller ønsker å komme i gang. Jeg ønsker at mine kunder skal føle seg sett som et enkeltindivid, med tett oppfølging personalisert til deg og dine mål. Som din Personlig trener/online coach vil jeg finne ut hvordan du kan nå dine mål ut fra hvilken vei som passer for deg og ditt liv. Jeg hjelper deg slik at du skal lykkes og for at du skal få en varig livsstilsendring, med gode rutiner for både mat og trening.

Online coaching

Online coaching hos meg handler om at du har en veileder også kalt coach. Målet med coachingen er å hjelpe deg til å bli en sprekere og sunnere versjon av deg selv. Jeg hjelper deg med å nå dine mål innen trening, helse og kosthold. Jeg tar utgangspunkt i din helse, din livssituasjon, din søvn, ditt aktivitetsnivå og forutsetning. Jeg skal ta godt vare på deg, og ser frem til å hjelpe deg med målene du har satt deg.

Som din personlige coach følger jeg deg opp tett under hele coaching perioden. Du kan hele tiden sende melding i appen og spørre om alt du lurer på, og har coachen i ryggen som støtte, motivator og orakel.

Som en del av oppfølgingen med coachen skal du hver uke sende inn en ukesrapport. Coachen svarer deg med tilbakemeldinger, tips, råd og eventuelle justeringer som trengs å gjøres i kostholdet eller treningen for den neste uken. Det ligger mye god motivasjon i å sende inn resultatene dine til meg og få tilbakemelding på dem – på den måten blir det enklere for deg å holde deg til programmet, og det blir lettere for meg å veilede og motivere deg

Nøl ikke med å ta kontakt!

No more excuses – start din reise her.