Fitgo logo

Personlig trening

Lene Klippenberg

Mitt navn er Lene Klippenberg. Jeg er utdannet sykepleier, personlig trener og idretts- og muskelterapeut.  Jeg har spesialisering innenfor rehabilitering av skader, trening og ernæring for å bedre livsstilssykdommer og psykiske plager.

 

Mitt mål er å sørge for langvarige resultater som gir deg mestringsfølelse, selvtillit, bedre helse og en forbedret livskvalitet. Jeg ønsker at mine kunder skal føle seg sett som et enkelt individ. Min visjon er at trening, rehabilitering og behandling av plager skal være en naturlig integrering i en persons hverdag og bidra til lindring av plager på lang sikt. Sammen kan vi jobbe mer rundt kroppens fysiske ubehag, smerter og/eller skader for å optimalisere helsen din  enda bedre. 

Med min erfaring innen muskelterapi i kombinasjon med personlig trening jobber jeg tverrfaglig med helse og trening. Jeg brenner for å hjelpe mennesker med å nå sine mål, og har et enormt engasjement for å hjelpe mennesker med plager og skader som hindrer i å være den beste versjonen av seg selv. 

Malin Lunde

Mitt navn er Malin Lunde. Jeg er en sprudlende 27 åring fra Egersund som har spilt fotball hele livet. Jeg er utdannet personlig trener og kostholdsveileder og har spesialisert meg innen ernæring, trening før og etter graviditet, bedriftstrening, functional fitness/crossfit, utholdenhetstrening , langdistanseløping og styrketrening på senter og hjemme. 

Mine hjerte saker er:

  • Større handlingsfrihet og bedre livskvalitet til ALLE. 
  • Å senke terskelen for hvor mye fysisk aktivitet som kreves for å få et betraktelig bedre liv.
  • Tilrettelegge for mer fysisk aktivitet hos ansatte i bedrifter.
  • Fokus på å gjøre en livsstilsendring og IKKE quick fix’s.
  • Å trene sammen gir mer treningsglede. 

Ingvild Skartveit

Hei, mitt navn er Ingvild Skartevig, jeg er ei 30 år gammel blid og imøtekommende kvinne fra Ryfylket. Jeg er utdannet personlig trener, kostholdsveileder, mental trener og har utdanning innen idrettsfag fra NIH. 

Jeg har drevet med mange forskjellige idretter opp gjennom, men de siste årene har treningshverdagen dreiet seg mest om løping og styrketrening. Har også bakgrunn som kroppsøvingslærer. Ellers har jeg stor interesse for helse og kosthold og mine spesialiseringer er

  • kondisjonstrening
  • styrketrening
  • gruppetrening
  • ernæring. 

Ed McLaughlin

Hi, my name is Ed McLaughlin. I have worked within the Health and Fitness Industry over the past 15 years and I have gained vast knowledge and experience working with a broad range of clientele and coaches. From tailor made programming and individual session delivery, I always strive to offer my clients the most effective and sustainable training methods. I have years of experience coaching small to large groups, yet finding a balance where I can offer each individual the sense of a personal experience.

Im educated an advanced personal trainer in addition to be specialized within TRX and KB functional training, functional fitness training, lower back pain management and leisure management

Jeg heter Inger og er personlig trener og gruppeinstruktør. Jeg er en engasjert, imøtekommende og positiv treningspartner med lang coaching erfaring. Jeg liker å trene deg på en måte som gjør at du lærer underveis og at du tør å slippe gamle treningsmønster.

Mine spesialiseringer er styrketrening, kondisjonstrening, bevegelighet, gruppetrening, hverdagsaktivitet.

Jeg brenner for daglig bevegelse folkehelse, en god kaffe og mørk sjokolade.

Jeg er utdannet PT, SomaMove instruktør, Kettlebell trainer level 1 & 2, Ninja Warrior og tatt kurs om trening for barn og junior. 

Hvordan fungerer PT?

Fysisk PT time

Du kan velge å ha timer med en av våre PT'er fysisk på senteret. Da settes det av 25-55minutter hvor dere trener sammen. Dette gjør det lettere for PT'en å hjelpe deg med blant annet teknikk og utførelse av øvelser. Det skaper også en mer personlig relasjon og PT'en vil motivere deg underveis som du trener.

Online oppfølging

Våre PT'er kan gi deg en delvis eller 100% online løsning hvor du vil få treningsprogram i egen APP og blir fulgt opp ukentlig via video og chat. På denne måten kan vi hjelpe også deg som ikke befinner deg i Stavanger området og vi kan også imøtekomme de som ikke ønsker å knytte seg til en bestemt tid eller sted for treningen.

Kostholdsveiledning

Noen av våre PT'er tilbyr også kostholdsveiledning. Her kan du også velge om du ønsker oppfølging fysisk på senteret eller som en online løsning. Da vil du få en kostholdsplan tilpasset dine målsetninger og forutsetninger.

Nøl ikke med å ta kontakt!

No more excuses – start din reise her.