Fitgo logo

Personlig trening

Lene Klippenberg

Mitt navn er Lene Klippenberg. Jeg er utdannet sykepleier, personlig trener og idretts- og muskelterapeut.  Jeg har spesialisering innenfor rehabilitering av skader, trening og ernæring for å bedre livsstilssykdommer og psykiske plager.

 

Mitt mål er å sørge for langvarige resultater som gir deg mestringsfølelse, selvtillit, bedre helse og en forbedret livskvalitet. Jeg ønsker at mine kunder skal føle seg sett som et enkelt individ. Min visjon er at trening, rehabilitering og behandling av plager skal være en naturlig integrering i en persons hverdag og bidra til lindring av plager på lang sikt. Sammen kan vi jobbe mer rundt kroppens fysiske ubehag, smerter og/eller skader for å optimalisere helsen din  enda bedre. 

Med min erfaring innen muskelterapi i kombinasjon med personlig trening jobber jeg tverrfaglig med helse og trening. Jeg brenner for å hjelpe mennesker med å nå sine mål, og har et enormt engasjement for å hjelpe mennesker med plager og skader som hindrer i å være den beste versjonen av seg selv. 

Malin Lunde

Mitt navn er Malin Lunde. Jeg er en sprudlende 27 åring fra Egersund som har spilt fotball hele livet. Jeg er utdannet personlig trener og kostholdsveileder og har spesialisert meg innen ernæring, trening før og etter graviditet, bedriftstrening, functional fitness/crossfit, utholdenhetstrening , langdistanseløping og styrketrening på senter og hjemme. 

Mine hjerte saker er:

  • Større handlingsfrihet og bedre livskvalitet til ALLE. 
  • Å senke terskelen for hvor mye fysisk aktivitet som kreves for å få et betraktelig bedre liv.
  • Tilrettelegge for mer fysisk aktivitet hos ansatte i bedrifter.
  • Fokus på å gjøre en livsstilsendring og IKKE quick fix’s.
  • Å trene sammen gir mer treningsglede. 

Heidi Frantzen

Mitt navn er Heidi. Jeg er personlig trener, kostholdsveileder og gruppeinstruktør på FitGo, i tillegg til idretts- og muskelterapeut. Selv liker jeg å variert treningen, men kampsport som står nærmest hjertet.

Jeg har tro på at det finnes fysisk aktivitet for alle – men at det kan ta tid å finne ut hva en selv trives med. Trening skal i aller størst grad være kjekt, og en arena hvor en opplever mestring.

 

Som trener er jeg imøtekommende, positiv, støttende og ærlig. For meg er åpenhet viktig. Trening med meg skal være med på å gi deg frihet i livet, slik du at kan hive deg ut i alt livet har å by på, uten å være bekymret for fysiske, eller psykiske, begrensninger. Trening skal nemlig gi deg glede, selvtillit og styrke på innsiden, så vel som utsiden.

 

Lill A. Knudsen

Hei hei, jeg heter Lill A. Knudsen og kommer fra Randaberg. Jeg er utdannet Markedsøkonom, Medisinsk Sekretær, turninstruktør, gruppetime instruktør og Personlig Trener. Tidligere har jeg bl.a. drevet aktivt både med turn, svømming, skiløp og løpt Holmenkollstafetten for GTI International. De siste årene har jeg byttet ut kontorstolen med treningssenter og jobbet i 8 år som resepsjonsleder, gruppeinstruktør, (spesielt senior timer) og personlig trener, både en til en og grupper. Jeg er en dame med masse fart, energi og humor og du vil oppleve meg som en trygg trener. Mitt ønske er å få de godt voksne i aktivitet og har som motto: “Vi skal ha det gøy når vi trener». 

Jeg har alltid vært opptatt av trening og god helse. En dag uten bevegelse og frisk luft er for meg en mindre god dag. Får du daglig frisk luft, nok søvn, trim og sunn mat, bedrer du helsen og forlenger livet. Jeg tar gjerne en prat med deg for å kartlegge dine ønsker og behov, og lager et treningsprogram sammen med deg, for å oppnå dine mål. Du vil finne ut at jeg er ganske opptatt av å trene hjertet, som jo også er en muskel, for å forebygge hjerte- og karsykdommer. Derfor er jeg opptatt av å legge inn cardio økter i treningen din. Vi finner sammen ut hvilket apparat som passer best for deg. Husk – det er aldri for sent å starte med styrketrening. 

Hvordan fungerer PT?

Fysisk PT time

Du kan velge å ha timer med en av våre PT'er fysisk på senteret. Da settes det av 25-55minutter hvor dere trener sammen. Dette gjør det lettere for PT'en å hjelpe deg med blant annet teknikk og utførelse av øvelser. Det skaper også en mer personlig relasjon og PT'en vil motivere deg underveis som du trener.

Online oppfølging

Våre PT'er kan gi deg en delvis eller 100% online løsning hvor du vil få treningsprogram i egen APP og blir fulgt opp ukentlig via video og chat. På denne måten kan vi hjelpe også deg som ikke befinner deg i Stavanger området og vi kan også imøtekomme de som ikke ønsker å knytte seg til en bestemt tid eller sted for treningen.

Kostholdsveiledning

Noen av våre PT'er tilbyr også kostholdsveiledning. Her kan du også velge om du ønsker oppfølging fysisk på senteret eller som en online løsning. Da vil du få en kostholdsplan tilpasset dine målsetninger og forutsetninger.

Nøl ikke med å ta kontakt!

No more excuses – start din reise her.