Fitgo logo

Slik fungerer Online coaching

Mitt navn er Lene Klippenberg. Jeg er Personlig trener og vernepleier. Jeg har alltid assosiert trening med noe gøy. Uansett hva som har foregått i livet mitt ellers, har det å dra på treningssenter alltid vært fristedet mitt. Da jeg innså at mange assosierte trening med stress og negative følelser fant jeg fort ut at jeg ønsket å hjelpe andre med sin treningsreise.

Jeg er ikke opptatt av hvor mange økter i uken du skal trene, men kvaliteten på øktene du utfører, og at trening skal føre til noe positivt. Av meg får du en ærlig, støttende, motiverende og over gjennomsnittlig engasjert personlig trener/onlince coach Mitt mål som din personlig trener/online coach er å sørge for langvarige resultater som gir deg mestringsfølelse, selvtillit, en forbedret livskvalitet og viktigst av alt ekte treningsglede! 

Jeg er her for å hjelpe deg, enten du er erfaren innen trening eller ønsker å komme i gang. Jeg ønsker at mine kunder skal føle seg sett som et enkeltindivid, med tett oppfølging personalisert til deg og dine mål. Som din Personlig trener/online coach vil jeg finne ut hvordan du kan nå dine mål ut fra hvilken vei som passer for deg og ditt liv. Jeg hjelper deg slik at du skal lykkes og for at du skal få en varig livsstilsendring, med gode rutiner for både mat og trening.

Online coaching :

1. Kosthold & Trening Passer for deg som ønsker tett oppfølging på både kosthold og trening. Jeg motiverer deg og følger med på resultatene dine slik at justeringer kan gjøres der det er nødvendig for å sikre deg best mulig fremgang.

– Kostholdsrådgivning

– Skreddersydd kostholdsplan

– Skreddersydd treningsplan

– Oppfølging

– Tilgang til app

Pris fra 1999,-/mnd

2. Kosthold med oppfølging Passer best for deg som har god kontroll på treningen men ønsker oppfølging og rådgivning når det kommer til kosthold.

– Skreddersydd kostholdsplan

– Tilgang til app

– Oppfølging

Pris fra 1499,-/mnd

3. Treningsplan med oppfølging Passer best for de som har god kontroll på kosthold men trenger oppfølging på treningsbiten.

– Skreddersydd treningsplan

– Tilgang i app

– Oppfølging

Pris fra 1499,-/mnd


4. PT TIMER:

PT 60 MINUTTER PT TIMER: 5 timer, 10 timer, 20 timer, 30 timer

PT EXPRESS 30 MINUTTER 5 timer, 10 timer, 20 timer, 30 timer

PT DUO 60 MINUTTER 5 timer 10 timer 20 timer 30 timer

PT DUO EXPRESS 30 MINUTTER 5 timer 10 timer 20 timer 30 timer

For å bestille pakker fra Lene kan du kontakte oss, eller henne direkte på 

Mail: Trenmedlene@fitgo.no
Tlf: 979 39 238

Del i sosiale kanaler

Relaterte poster